Pasta

Griekse orzosalade met kip
Pasta · 14. juli 2021
De zomer mag dan nog even op zich laten wachten, ik haal het zonnetje toch al even in mijn keuken piepen! Dat doe ik mits deze heerlijke en gezonde Grieke orzosalade met gegrilde kip en tzatziki. Een echte smaakexplosie, dat is beloofd!

Macaroni met zalm
Pasta · 20. juni 2021
Ik ken eigenlijk niemand die geen pasta lust en ook hier thuis wordt quasi elke pastadish toegejuichd. Dus, wanneer ik even op safe wil spelen, weet ik steevast waarvoor gekozen. The clue bestaat erin om voldoende variatie in te bouwen. En, dat deed ik alvast even met deze variant op de traditionele mac&cheese.

Pasta · 01. september 2020
Pasta with a dash of decadence ... Dat mag van deze Papardelline met scampi en truffel best gezegd worden. En hoewel deze prijzige zwam tot de familie van de 'schimmels' behoort, is het een ware delicatesse. En, ik durf te wedden dat deze pasta bij menig truffelliefhebbers in de smaak zal vallen!

Pasta · 26. mei 2020
Zoals ik reeds enkele keren aangaf, eten wij thuis één keer per week pasta. Dit varieert van spaghetti bolognese, carbonara, lasagne, pastasalades tot ietwat meer culinaire variaties. Tegenwoordig combineer mijn pastagerechten graag met scampi, en dit is alvast een pareltje dat ik met jullie wil - wat zeg ik, moet - delen!

Pasta · 28. april 2020
Dat je met pasta talloze kanten kan uitgaan is duidelijk, maar ik denk dat ik Wim zijn favorietje op punt gesteld heb. De liefde gaat bij de man bij de maag zeggen ze, en ik kan dit a.d.h.v. dit pastagerechtje ongetwijfeld beamen. Lovende comments bij de vleet!

Pasta · 28. april 2020
Jawel, het is weer van dat. Het aspergeseizoen is volop aangebroken en dat laat ik niet aan mij voorbijgaan. De klassiekers komen hier standaard wel eens aan bod, maar tevens benut ik graag de kans om enkele nieuwe mogelijkheden te verkennen. Mijn eerste asperges van het jaar heb ik alvast verwerkt in deze overheerlijke carbonara!

Pasta · 16. april 2020
Een onwijs lekker mealpreprecept! Namelijk een gegratineerde pasta met een variëteit van 3 groente en scampi in lookboter gedrapeerd in een rijk en romig currysausje. 100% genieten, 100% verdiend!

Pasta · 16. maart 2020
Ik heb er alweer een productieve mealprep Sunday opzitten en dat betekent dus op maandagavond de voetjes enkel en alleen nog maar onder tafel schuiven! Best feeling ever. En wat het geworden is? Neem gerust een kijkje...

Pasta · 10. maart 2020
Hier ben ik weer! Want het is best een eindje geleden dat ik de tijd voor handen had om te kokerellen en/of te posten... En dat maak ik nu dubbel en dik goed met een portie - gezonde - comfortfood. Namelijk een heerlijke variant op de klassieke lasagne.

Pasta · 12. februari 2020
Het is nog geen lente of zomer en wellicht ook nog niet het weer bij uitstek om pastasalades te maken. Maar dit slaatje is rijkelijk gevuld met zo veel lekkers en bovendien gezonde ingrediënten, dat het zelfs tijdens de ietwat grimmige wintermaanden geapprecieerd wordt!

Meer weergeven