Olivia

Olivia · 18. mei 2018
Little Miss Curious, een term die je ongetwijfeld op het lijf geschreven is. Inmiddels 10.5 maanden op de teller en het nieuwsgierig Aagje in jou neemt zienderogen toe !

Olivia · 09. januari 2018
Kleine meisjes worden groot ... Ik heb lang getwijfeld wat het onderwerp van mijn eerste blogartikel zou worden en besloot dat ik het uiteindelijk helemaal niet ver moest zoeken. Het meest voor de hand liggende onderwerp: mijn dochtertje Olivia, waarmee we ondanks haar jonge leeftijd reeds heel wat mee hebben beleefd. Zowel ups en downs, waarover ik jullie graag wat meer vertel !

Olivia · 30. september 2017
Ondertussen ben ik fiere mama geworden van een prachtig dochtertje: Olivia, geboren op 29/06/17. Na bijna 3 maanden moederschapsrust zit het verlof er bijna op en ga ik binnen 2 weekjes terug aan de slag. Olivia, Ollie, Olijfje, Mollie, Bolle, ... (ja ze heeft inmiddels diverse roepnamen) zal vanaf dan naar de crèche moeten, maar zal tevens gedurende 2 dagen in de week terecht kunnen bij haar oma's die met plezier voor dit schatje zullen zorgen. Met 'pijn' in het hart zal ik haar op dag 1...