· 

Lieve Olivia

Ondertussen ben ik fiere mama geworden van een prachtig dochtertje: Olivia, geboren op 29/06/17.

Na bijna 3 maanden moederschapsrust zit het verlof er bijna op en ga ik binnen 2 weekjes terug aan de slag. Olivia, Ollie, Olijfje, Mollie, Bolle, ... (ja ze heeft inmiddels diverse roepnamen) zal vanaf dan naar de crèche moeten, maar zal tevens gedurende 2 dagen in de week terecht kunnen bij haar oma's die met plezier voor dit schatje zullen zorgen.

Met 'pijn' in het hart zal ik haar op dag 1 achterlaten, maar alles went en eeuwig thuis zitten is zeker geen optie. 

 

Het was even wennen toen ik thuis kwam van de materniteit en het  dus niet meer enkel met ons tweetjes was... De drukte van een baby in huis doet je beseffen dat je dagdagelijkse activiteiten even plaats moeten maken voor het voeden, verversen, verzorgen, ... van je ukkepuk. De allereerste weken waren een helse zoektocht naar het vinden van een voeding waarmee ons meisje goed was waardoor ook wij dus opnieuw wat rust konden vinden. Geen makkie als je het ons vraagt !

 

Wanneer er na enige tijd sprake was van een bepaalde routine, was er eindelijk weer wat ruimte en tijd voor andere zaken waaronder koken ! Een hobby die ik met hart en ziel doe en waar vroeger ook heel wat van mijn tijd aan werd besteed. Inmiddels probeer ik mijn quality-time met Olivia te combineren met mijn liefde en passie voor het koken.

 

Deze passie zal ik bovendien binnen een maandje kunnen toepassen op de voeding voor onze kleine spruit. De eerste groenten- en fruitpapjes zullen hun intrede doen en ik kijk er reeds naar uit om voor haar, in de keuken, aan de slag te gaan. Maar voorlopig houden we het nog even op enkel flesvoeding .. Nog even op haar 'tandjes' bijten dus !

Reactie schrijven

Commentaren: 0